Εμανουέλ Μακρόν / Ο Εμανουέλ Μακρόν μάλωσε έναν έφηβο που τον ρώτησε "Όλα ... : Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Εμανουέλ Μακρόν / Ο Εμανουέλ Μακρόν μάλωσε έναν έφηβο που τον ρώτησε "Όλα ... : Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά.

Ο Εμανουέλ Μακρόν νέος πρόεδρος της Γαλλίας | Το Κουτί της ...
Ο Εμανουέλ Μακρόν νέος πρόεδρος της Γαλλίας | Το Κουτί της ... from www.koutipandoras.gr
Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν.

Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν.

Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη.

Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Γαλλία: Πολίτης χαστούκισε τον Μακρόν - 2 συλλήψεις από ...
Γαλλία: Πολίτης χαστούκισε τον Μακρόν - 2 συλλήψεις από ... from www.insider.gr
Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

«μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ.

Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ. Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή.

Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Εμανουέλ Μακρόν: «Αυτό που ζούμε είναι ο εγκεφαλικός ...
Εμανουέλ Μακρόν: «Αυτό που ζούμε είναι ο εγκεφαλικός ... from i.pinimg.com
Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός».

Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook